Divit Kalem Dergi Nisan Sayısı Çıktı
top of page
Schoolgirl with Books

Divit Kalem Dergi Nisan Sayısı Çıktı

Divit Kalem Dergi 7. sayısıyla yayında...


Divit Kalem Dergi Nisan
Divit Kalem Dergi Nisan 2021

Dosya konusu olarak edebiyatımızın muteber kalemlerinden Yaşar Kemal’in konu edildiği Divit Kalem Dergi’nin 7. sayısı divitkalemdergi.com adresinde ücretsiz olarak yayımlandı.


Dergide konuk olarak Aylak Dergi’nin Kurucu Üyesi ve Genel Yayın Yönetmeni Alpaslan Ayaz yer alıyor.


Dünya Sanat Günü’ne özel derginin yeni sayısında sanat üzerine inceleme yazıları ve Dünya Sanat Günü’nü konu edinen birçok deneme bulunuyor.


Ayrıca tanıtım yazısı olarak: yazarlar Emre Gülcan (Filler ve Kelebekler), Damla Us (Lotus Kalbi), Nermin Güday Kaçar (Melekler Evi), Emre Erol (Çelişkili Yapraklar), M. Davran Özer (Tanrım Ben Kaçtım) kitaplarıyla yer alıyor.


Özgün içerikleri ve katkıda bulunan değerli sanatçıları ile Divit Kalem Dergi’yi internet sitesinden ücretsiz olarak okuyabilmek için tıklayın: divitkalemdergi.com


 

Divit Kalem Dergi Hakkında


Bazı sözler paylaşılmayı hak ediyor.


Yazmak bir ihtiyaç artık, kalemin içinden çıkan girdaplarla boğuşmak, gecelerce yazıp fikirlerini paylaşmak büyük tesiri olan bir ihtiyaç. Ve eminiz ki girdaplarla boğuşan namütenahi kalem içinden bazı sözler paylaşılmayı hak ediyor.

Her kafanın içindeki fikir edebiyatına aşık insanlar tarafından kurulmuş olan Divit Kalem paylaşmaya değer her yazı için bir yaş sınırı olmadan burada.

Bize bu imkânları sağlayan tüm sanatçılar ve sanat aşıklarına sonsuz teşekkürlerimizle...

Schoolgirl with Books
bottom of page