Edebiyat Nöbeti Dergisi 39. Sayısı Çıktı
top of page
Schoolgirl with Books

Edebiyat Nöbeti Dergisi 39. Sayısı Çıktı

İki aylık kültür-sanat ve edebiyat dergisi Edebiyat Nöbeti'nin 39. sayısı yayımlandı.


Edebiyat Nöbeti Dergisi
Edebiyat Nöbeti Dergisi - Mart/Nisan 2022

Edebiyat Nöbeti 39. sayı dosya konusu: Hayati Baki


Dosyaya Ahmet Özer, Zeki Z. Kırmızı, İrfan Yıldız, İlyas Tunç, Nisa Leyla, Halim Şafak, Niyazi Karabey, Serdar Aydın, Abdulkadir Budak, Yaşar Kaya, Tolga Binbay, Hasan Kalyoncu, A.H.E, Beytullah Kılıç, Ferit Sürmeli ve Zekeriya Çavuşoğlu katkı sağladı.


Eftelya Koyuncu, Arife Kalender, Gülsüm Cengiz, Gülçin Sahilli, Neriman Bolat, Zerrin Saral, Gülsüm Işıldar, Mine Ömer, Dilek Bilge, Zeynep Kurada, Fatma Hatun Esen, Fatoş Asya Akbay, Dilek Özkan, Fatoş Avcısoyu Ruso, Nilüfer Uçar, Didem Peker Başaran, Zübeyde Seven Turan, Şura Aykan, Nurgül Özlü, Neval Savak, Suna Kızılırmak, Ünsal Çankaya, Ruken Sönmez, Pelin Şanlı Türgen ve Emine Çakır şiirleriyle yer alıyor.


Özge Doğar, Vicdan Efe, Meltem Kofoğlu, Sidem Samsun, Zeynep Kasap, Sevil Kesimal, Gül Parlak, Fatma Akilhoca, Meryem Gülbudak, Nihal Ulusoy ve Fevziye Şimdi’nin öykülerini bu sayıda okuyabilirsiniz.


Yazılarıyla; Çiğdem Ülker, Ahmet Çakır, Seval Deniz Karahalioğlu, Muhsine Arda, İbrahim Ekrem Keleşoğlu, Barış Hakan Karayavuzoğlu, Ersin Erge, Emine Azboz, Nusret Ertürk ve Hami Karslı yer aldı.


Akın Ersöz ile Zekeriya Çavuşoğlu; Şerif Tezgörenler ile Halit Özboyacı edebiyat ve sanat hakkında söyleştiler. Özge Sönmez; İlkiz Kucur Taşdelen, Yiğit Kerim Aslan ve Elçin Sevgi Suçin ile ortak şiir söyleşisi gerçekleştirdi. Kadir İncesu, Esme Aras ile Yaz’Ankara söyleşi kitabı hakkında konuştular.


Dağıtım yerleri:


İstanbul: Mephisto Kitabevleri (Kadıköy, Beyoğlu, Beşiktaş)


Ankara: Turhan Kitabevi


İzmir: Yakın Kitabevi (Alsancak), Pan Kitabevi


Trabzon: Ra Kitabevi


Samsun: Endülüs Kitabevi, Samsun Sahaf, Eflatun Kitap/Kafe


Schoolgirl with Books
bottom of page