Uluay Koçak Güvener - Mutlu Ezber
top of page
Schoolgirl with Books

Uluay Koçak Güvener - Mutlu Ezber

Uluay Koçak Güvener'in yeni şiir kitabı Mutlu Ezber, Mühür Kitaplığı'ndan çıktı.


Mutlu Ezber
Uluay Koçak Güvener - Mutlu Ezber - Mühür Kitaplığı

Uluay Koçak Güvener’in yeni şiir kitabı “Mutlu Ezber” okuruyla buluşuyor. Yayın danışmanlığını Mustafa Fırat’ın yaptığı, Mühür Kitaplığı Yayınevi tarafından basıma hazırlanan “Mutlu Ezber”de, altmış dört şiir yer alıyor. Kitabın kapak tasarımı ise W. B. Bayrıl’a ait.


Uluay Koçak Güvener, dördüncü şiir kitabı “Mutlu Ezber” hakkında, “Hepimiz yaşamın tanığıyız. Geçip gidiyorken anlar, biz de izimizi bırakıyoruz. Geçen günlerden bakıp, yaşamın eşiğine yüz süreriz ya... Bu kitabı da zamanın eşiğine bir yüz sürme gibi kabul edebiliriz.” şeklinde konuştu.


“Mutlu Ezber”in arka kapak yazısı şöyle:


bırakın kendinizi ruhunuzun enginliğinde kendi ruhunuzda yüzün


“Mutlu Ezber” Mühür Kitaplığı Yayınevi’nin iletişim adresinden (0552 6994645 – info@muhurkitapligi.com) ve online kitap siteleri ile “Başarı Dağıtım” üzerinden temin edilebilir.


 

Uluay Koçak Güvener


Sivas’ta, 8 Mart 1973 yılında dünyaya geldi. Yüksek Şehir Plancısı. 2007-2019 yılları arasında, drama ve oyunculuk eğitimleri aldı. Çeşitli performanslarda ve tiyatro oyunlarında bulundu. “Küçük Göçmen Kuşlarmışız” ve “Tırnak İçinde Hayatlar” yazarın diğer kitapları. Halen Bursa’da yaşıyor.


 

Yayınevi: Mühür Kitaplığı


Sayfa Sayısı: 64


Ebat: 13,5x19,5 cm


Baskı Yılı: 2022


Kategori: Şiir

Schoolgirl with Books
bottom of page