Derin Dergi Mayıs 2023 Özel Sayısı Çıktı
top of page
Schoolgirl with Books

Derin Dergi Mayıs 2023 Özel Sayısı Çıktı

Edebiyat, Kültür ve Sanat Dergisi Derin’in Mayıs 2023 Özel Sayısı Yayımlandı.


Derin Dergi
Derin Dergi Mayıs 2023 Özel Sayısı

Hem e-dergi hem matbu olarak edebiyat dünyasına hizmet etmek için yola çıkan ve Genel Yayın Yönetmenliğini Ediz Servan Erdinç'in yaptığı Derin dergisinde şiirleriyle yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan Yunus Emre, Pir Sultan Abdal, Âşık Veysel Şatıroğlu, Karac'oğlan, Dadaloğlu, Bâkî, Necâtî Beg, Hayâlî Beg, Fuzûlî, Nâbî, İstiklâl Marşı'mızın biricik şairi ve yazarı Mehmet Akif Ersoy'un yanı sıra Edgar Allan Poe, Louis Aragon gibi birbirinden kıymetli kalemler bulunuyor.


Bununla birlikte günümüz şairlerinden Mustafa Işık, Ayfer Karakaş, Yuja Dab, İlhan Çağdaş Dönmez, Enver Karahan, Gülten Doğruyol İncesu, Hatice Çağla Yılmaz, Rıza Ulaş Karakuş, Serhat Uysal, Zekiye Şahin, Ahmet Uçar, Ahmet Halis Deniz, Barış Erdoğan, Deniz Zeybek, Esra Koyuncu, Cebeli Yerlikaya, Seval Arslan, Can Sinanoğlu, Şükrü Erbaş, Mevlüt Şener, Yahya Aslan, Mahmut Aksoy, Faik Kumru, Kenan Yavuzarslan, İbrahim Şaşma, Göfan Dalo, Deniz Sargut, Ömer Yatbaz, Ayşegül Sönmez, Ediz Servan Erdinç de şiirleriyle dergide yer alıyor.


Öyküleriyle de dergiye renk katan Neval Savak, Asya Nur Şener, Fatih Selvi, Sümeyra Uğur'u görüyoruz. Dergide yer alan tek resmin imza sahibi olan Levent Karataş'ın resmi dikkat çekiyor. Enver Karahan'ın Gülten Doğruyol İncesu'nun 'Seslendim Uyuyordu Dünya' adlı kitabının incelenmesi, inceleme sevenler için önemli bir metin.


Dergide bulunan Ediz Servan Erdinç&Furkan Çirkin Söyleyişi ile Ediz Servan Erdinç&Kaan Eminoğlu söyleyişi de derginin dikkat çeken söyleyişleri olarak ön plana çıkıyor.


Derin dergi Kitapyurdu’ndan satışa çıktı, dergi severleri bekliyor.

Schoolgirl with Books
bottom of page