Naifçe Dergi 8. Sayısı Çıktı
top of page
Schoolgirl with Books

Naifçe Dergi 8. Sayısı Çıktı

Naifçe'nin "Mine Söğüt"ü konuk ettiği 8. sayısı yayımlandı.


Naifçe Dergi
Naifçe Dergi Ağustos-Eylül 2022

1 Mayıs 2021 tarihinde kurulan ve 2021 yılı haziran ayında ilk sayısını okurlarla buluşturan iki aylık kültür sanat ve edebiyat dergisi “Naifçe” ilk sayısından bu yana, çeşitli alanlarda tanınmış konuklarını sayfalarına taşıyarak göz doldurmuş, edebiyatseverlerin ilgisiyle de kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.


Nitelikli işlere imza atmayı ve her daim bu zeminde okurlarının karşısına çıkmayı şiar edinen derginin dopdolu sekizinci sayısında kimler yok ki?


“İki ayda bir yayımlanan kültür, sanat ve edebiyat dergisi Naifçe, konuğu Mine Söğüt ile 8. sayısında okurlarına merhaba diyor.”


İmtiyaz Sahibi Ferhat Bezci olan, Genel Yayın Yönetmenliğini ve editörlüğünü Nilüfer Kaya’nın üstlendiği kültür, sanat ve edebiyat dergisi “Naifçe”nin 8. sayısında; Usta yazar Mine Söğüt konuk olarak ağırlanıyor.


“Naifçe”nin 8. sayısında yer alan edebi türler: Çeviri, şiir, öykü, anı, mektup, gezi yazısı, inceleme, metin ve denemedir.


8. sayının düzyazı kurulunda Gamze Tigis ve Selene Cabalar bulunurken şiir kurulunda ise Berat Korkmaz yer alıyor.


8. sayının Sanat Yönetmenliğini Hakan Kaya yaparken çizerlerimiz ise Kaan Gürkan ve Ömer Faruk Özdemir oluyor.


Naifçe’nin 8. sayısını almak isteyen okurlar şu an için sadece Naifçe Dergisi’nin sosyal medya hesaplarıyla iletişime geçebilirler, ilerleyen günlerde www.naifce.com adresine de eklenecektir.


İnstagram: @naifcedergi





Schoolgirl with Books
bottom of page