Pandabiyat Dergi 4. Sayısı Çıktı
top of page
Schoolgirl with Books

Pandabiyat Dergi 4. Sayısı Çıktı

Güncelleme tarihi: 25 Ara 2023

Pandabiyat’ın 4. sayısı, çift kapak tasarımıyla ve PND Kitap etiketiyle yayımlandı. Derginin kapak yazarı, iki Pulitzer Ödüllü: Booth Tarkington.


Pandabiyat 04
Pandabiyat 04 - PND Kitap

4 Ocak 2021 tarihinde Pandabiyat olarak çıktığımız edebî yolculuğumuza 4 Ocak 2023 tarihinden itibaren yayınevimiz PND Kitap’ı da yanımıza alarak devam ediyoruz. Şimdi sıra Pandabiyat'ı basılı olarak sizlerle buluşturmaya geldi.


Kurucumuz Emre Albayrak’ın editörlüğünde hazırlanan Pandabiyat’ın 4. sayısında Amerikan edebiyatının en önemli yazarlarından biri kabul edilen; Kurgu Dalında Pulitzer Ödülü’nü birden fazla kez kazanan dört yazardan biri olan Booth Tarkington’ı kapağımıza taşıdık.


Booth Tarkington’ın, otobiyografik metni “Dünya Hareket Ediyor”un ilk bölümü (The World Does Move), Anonymous’un çevirisiyle ilk kez Türkçede!


Pandabiyat'ın 4. sayısında yer alan yazarlar: Sümeyra Uğur, Munise Senem Uçar, Ekin Can Güner, Hızır İrfan Önder, Bünyamin Tan, İsmail Okutan, İlknur İşcan Kaya, Nilüfer Çeken Özbay, Şinasi Türmüş, Selcen Albayrak, Sena Aksoy, Nurullah Kurtay, Aysun Ulutürk ve Yâsin Kocadüz.


Derginin çift kapak tasarımına imza atan sanatçı ise Sena Mavi.


Derginin 5. sayısı için yazılarınızı, özgeçmişinizle beraber aşağıdaki e-posta adresine gönderebilirsiniz.



Pandabiyat 04, şimdi kitapyurdu.com’da satışta!


Satın almak için: kitapyurdu.com

 

Keyifli okumalar dileriz.


Yayınevi: PND Kitap


Editör: Emre Albayrak


Kapak Tasarımı: Sena Mavi


Sayfa Sayısı: 60


Ebat:14x21 cm


Baskı Yılı: Aralık 2023


Kategori: Dergi

Schoolgirl with Books
bottom of page