Berna Olgaç - Şafak Güçlü - Kırmızı Çan
top of page
Schoolgirl with Books

Berna Olgaç - Şafak Güçlü - Kırmızı Çan

İki Yazarlı Psikolojik Gerilim Romanı: “Kırmızı Çan”


Kırmızı Çan
Berna Olgaç - Şafak Güçlü - Kırmızı Çan - Mühür Kitaplığı

Türkiye’de bir ilk! Kendi alanlarının etkili yazarlarından Berna Olgaç'ın ve Şafak Güçlü’nün kaleme aldığı psikolojik gerilim türündeki roman “Kırmızı Çan,” Mühür Kitaplığı etiketiyle yayımlandı.


Okurlarıyla ilk buluşmasını TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda gerçekleştiren kitap, yoğun ilgiyle karşılandı. Daha çok çocuk kitaplarıyla tanınan Berna Olgaç ile korku ve gerilim romanlarıyla adını duyuran Şafak Güçlü, böyle bir projeden çok memnun olduklarını ifade ederek, okurlardan aldıkları ilk tepkilerin olumlu olduğunu belirttiler. Sürükleyici ve tempolu yapısıyla dikkat çeken “Kırmızı Çan” sosyopat bir adamın, farklı yaş ve statülerdeki kadınlara yaptığı işkenceleri, kadınların iç dünyalarına inerek anlatıyor.


Bir solukta okuyacağınız “Kırmızı Çan”ın tanıtım bülteni ise şöyle:


“Karanlığa sıkışıp kalmış iki ruh! Biri ölümün sağır eden çığlıklarından diğeri ise kendinden kaçıyordu! Tâ ki kan kokusu, tenlerine sinip ruhlarını uyandırana kadar. Şimdi ya kendisini celladının gözlerinde bulacaktı! Ya da katili olacaktı celladının!


ELİNİZDE TUTTUĞUNUZ BU KİTAPLA


Sözcüklerin alışılmış anlamından uzakta, aklın firar ettiği yerdesiniz... Hem de tam ortasında… Şimdi neye inanmak istiyorsanız, onu çekin kendinize tâ ki ruhunuzdan tanıdık bir ölüm geçene kadar…”


Sinematografik bir roman olan “Kırmızı Çan,” psikolojik gerilim türünü seven meraklı okurlar için yeni ve farklı bir okuma önerisi sunuyor. Kitabı seçkin kitap evleri ile online kitap sitelerinden temin edebilirsiniz.


 

Yayınevi: Mühür Kitaplığı


Sayfa Sayısı: 277


Ebat: 13,5x19,5 cm


Baskı Yılı: Ekim 2023


Kategori: Psikolojik-Gerilim Roman


Schoolgirl with Books
bottom of page