Mustafa Can Altuntaş - Umudun Yankısı
top of page
Schoolgirl with Books

Mustafa Can Altuntaş - Umudun Yankısı

Mustafa Can Altuntaş’ın ikinci şiir kitabı “Umudun Yankısı” Lora Yayıncılık etiketiyle yayımlandı.


Umudun Yankısı
Mustafa Can Altuntaş - Umudun Yankısı - Lora Yayıncılık

İlk kitabım olan “Sessiz Haykırış” isimli şiir kitabımda sizlere insanların duygularından bahsetmiştim. Ruhlarından, bedenlerinden; duyguları hepimizin ayrı ayrı yaşayışından. Şimdi biliyorum ki o kitapla temenni ettiğim, size bir duygu yaşatabilmek, o ruhlarınıza dokunabilmek, birlikte olduğumuzu gösterebilmekti. Birlikteyiz; evrensel olan o duyguları beraber yaşıyoruz. İlk kitabım tamamen içime dönük, kendi iç dünyam iken ikinci kitabımla artık birilerinin beni duyduğunu, beni bildiğini biliyorum.


Bu yüzden ikinci kitabıma “Umudun Yankısı” diyorum. Benim kaleme döktüğüm kelimelerin sizlere birer umut olması ve onların ruhlarınızda yankılanmasını istediğim için. Umudunuz hiç bitmesin, sesiniz ruhunuzda yankılanmaya devam etsin.


İkinci kitabımdaki şiirlerim daha çok insanın duygularının zamanla iyileşmesini, hiç geçmeyecek sandığımız yaralarımızın zamanla kapandığını ve acılarında umutlarını kaybetmemeleri gerektiğini göstermektedir. Ve en önemlisi de hüsran dolu günlerimizin kendimizi anlamamıza ve bulmamıza yardımcı olduğunu anlatmaktadır.


 

Mustafa Can Altuntaş


2001 doğumlu Mustafa Can Altuntaş “Sessiz Haykırış” kitabı ile yazarlık/şairlik kariyerine erken yaşta başladı. Erciyes Üniversitesinde Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi.





 

Yayınevi: Lora Yayıncılık


Sayfa Sayısı: 81


Ebat: 13,5x19,5 cm


Baskı Yılı: 2022


Kategori: Şiir

Schoolgirl with Books
bottom of page